WANCO

WANCO doe-het-zelf

HARTJE OOST - SEDERT 1937

Ruim 75 jaar is Wanco Doe-het-zelf BV een merk onafhankelijke Doe Het Zelf zaak.  Opgericht in 1937 door de heer J. Wanders Sr. Sinds die jaren is Wanco niet meer weg te denken uit de gezellige buurt in Nijmegen Oost. ”Hartje Oost” staat er op de gevel te lezen. Een door de heer Wanders bedachte naam die inmiddels in neon letters wordt weergegeven op de gevel van het winkelpand.

Wanco is een complete Doe Het Zelf winkel. Wanco kent een compleet assortiment DHZ producten. Van spijkers, schroeven en moeren in alle denkbare afmetingen tot een kompleet professioneel verf assortiment waar u een goed advies kunt verwachten van echte professionals. Wanco heeft haar eigen houtafdeling inclusief houtzagerij. Wanco is onderscheidend door het leveren van hoge service aan haar klanten. Klanten kiezen voor Wanco omdat de service goed is en omdat men er nagenoeg alle artikelen per stuk kan kopen. Of het nu gaat om schroeven, moeren, spijkers of diverse soorten hout. Wanco levert het graag. 

Wanco doe-het-zelf heeft een team van specialisten die u 6 dagen per week graag van dienst zijn met desgewenst een maatwerk advies.

WANCO doe-het-zelf, waar vakmanschap vanzelfsprekend is!

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Cookies Accepteren
x