Hang- en sluitwerk

Wanneer u op zoek bent naar hang en sluitwerk dan bent u bij Wanco doe-het-zelf aan het juiste adres. Wij leveren deurklinken in verschillende modellen en designs, hang en sluitwerk voor nagenoeg alle toepassingen. Van eenvoudige sloten voor uw tuinpoort in of opbouw tot zeer geavanceerde oplossingen met indien gewenst toegangscontrole toepassingen. Veiligheids toepassingen met camara opstelling zijn eveneens bij Wanco verkrijgbaar.  Een ander in verschillende prijsklassen. Van Yale, Cisa, Lips tot Nemef.

Uw eigendommen moeten goed beveiligd zijn en beveiligd blijven. Wij zijn gespecialiseerd in veiligheidssloten. Laat u informeren over de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld kerntrek-beveiliging. De nieuwste norm met een politiekeurmerk. Met het hang en sluitwerk van Wanco doe-het-zelf kunt u zich veilig voelen. Er is keus genoeg.  We zijn tenslotte aangesloten bij een platform waar we vrijwel alles voor u binnen 24 uur kunnen leveren. Een sleutel service maakt onderdeel uit van ons  dienstenpakket. Nagenoeg iedere sleutel kopiëren wij voor u terwijl u wacht.

Indien gewenst dragen wij eveneens zorg voor de montage van uw aangekochte materialen. Kom gerust langs voor een vrijblijvend advies.

ASSORTIMENT

Alle sleutels in alle formaten in 5 minuten klaar! Koffie terwijl u wacht!

HANG EN SLUIT WERK

SLEUTELSERVICE

ACTIE

SLEUTELSERVICE

Alle sleutels in alle formaten in 5 minuten klaar!

SLEUTELSERVICE

Alle sleutels in alle formaten in 5 minuten klaar!

MERKEN

[at_logo_carousel id=”231″]

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Cookies Accepteren
x